Hovedsponsorer:

Gymnastikafdelingens aktiviteter foregår fortrinsvis i hallen (løb udendørs). Når du deltager på et hold, forventes det, at du møder omklædt til tiden, er deltagende og respekterer samt lytter til din leder.

Hvert år er der en afslutning på sæsonen som markereres med en gymnastikopvisning. Datoen for denne sæsons gymnastikopvisning er endnu ikke fastlagt, men det forventes at blive i marts måned. Nærmere info følger.

Hovedparten af holdene starter op i uge 38 (hold øje med Thyborøn Fritids facebook) og holder juleferie fra uge 50 (sidste træning er i uge 49). Opstart efter jul er i uge 2. Herudover er der ingen træning i efterårsferien (uge 42) samt vinterferien (uge 7).

Udvalg for gymnastik
Helle Jakobsgaard (formand) Tlf: 61 67 25 95
Dorte Kruse Tlf: 50 66 25 49 

Har du lyst til at prøve kræfter med springgymnastik? Vi laver noget for alle, lige fra kolbøtter til baglæns salto.

Holdet er for alle rytmeglade piger fra 0. til 2. klasse, som ønsker sjov og udfordring indenfor gymnastik.

Holdet er for dig der er over 40 år, og trænger til at få styrket kroppens muskler. Træningen er tilpasset denne aldersgruppe. 

Kan du lide at blive udfordre din smidighed, styrke, balance og udholdenhed? Yoga giver mentalt nærvær, overskud og glæde.

Er hyggelige gåture i den vestjyske natur, kombineret med at snakkede med andre mennesker noget for dig? HOLDER PAUSE, MEN STARTER MÅSKE OP TIL FORÅRET 2018.

Begyndertræningen er for alle der ikke er vant til at løbe, og for dem der gerne vil i gang igen efter pause eller skade

Holdet er for dig som gerne vil være aktiv med dit barn, og styrke dets motorik gennem leg og aktiviteter.

Er holdet for dig der har et BMI +25 - og som i et fællesskab gerne vil dyrke motion

Vi har igen i år valgt at slå krudtugle-gymnastik og håndbold sammen under et! Det betyder, at man både kan spille håndbold og være med til gymnastik på én og samme tid. 

Online tilmelding

 

Øvrige hold